Etablering af omfangsdræn udføres af kompetente fagfolk

Har du problemer med svamp eller fugt i kælderen?

Så er et omfangsdræn sandsynligvis den rette løsning for dig. Hos Autoriseret Kloakmester Jakob Spliid har vi stor erfaring med etablering og opbygning af omfangsdræn, og derfor kan vores kloakfirma også hjælpe dig. Vi står primært til rådighed i Sorø, Ringsted, Slagelse og resten af Vestsjælland, men kommer også gerne uden for disse områder.

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring som kloakmester og entreprenør. Derfor er vi i stand til at varetage et hav af forskellige opgaver, uanset om de er simple eller komplicerede. Vi har altid fokus på miljø og kvalitet, når vi arbejder, hvilket er din garanti for solide løsninger af høj kvalitet, som tilgodeser miljøet hver gang.

Hvad er et omfangsdræn?

Et omfangsdræn har til formål at lede fugt og vand væk fra huset. Det bruges typisk ved ældre huse, idet fugt og regnvand lettere kan trænge igennem mursten eller gulv. Selve drænet er et system, der består af rør, som leder vandet hen til et afløbssystem via en brønd. Derudover opsætter vi samtidig udvendig isolering. Hvis du bor i et ældre hus eller døjer med en fugtig kælder, så er et omfangsdræn sandsynligvis den rette løsning for dig.

Hvad koster et omfangsdræn?

Den nøjagtige pris på denne type dræn afhænger af den pågældende opgave. Ved etablering af drænet er det vigtigt at tage hensyn til dybde og afstand for at sikre en effektiv og korrekt virkning. Uanset hvor omfattende opgaven er, så kan du være sikker på, at vores priser er fornuftige. 

Kontakt os allerede i dag for mere viden om omfangsdræn

​Få professionel kloak hjælp fra Aut. Kloakmester Jakob Spliid ved at kontakte os i dag på vores telefon: 26 36 65 08 eller ved at skrive til vores mail: kontakt@js-kloakmester.dk

Vi er en miljø - og kvalitetsbevidst kloakmestervirksomhed, som udfører alt inden for kloak - og entreprenørarbejde.
​ 

Vores vision er glade og tilfredse kunder!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du kunne tænke dig at modtage flere oplysninger om, hvad vi kan gøre for dig, eller hvis du ønsker at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på etablering af et omfangsdræn, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe, hvor der er brug for det.

Du kan kontakte os på telefon 26 36 65 08 eller på e-mail kontakt@js-kloakmester.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.  

Skriv til os med din henvendelse

Udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt