Forsikringsskader​

Autoriseret Kloakmester - Jakob Spliid er specialist i skadesbehandling.

Vi tilbyder rådgivning om at sikre dit hjem mod lignende skader – uanset hvilken type kloak eller vandskade, som har ramt dig.

Når man oplever en skade, står man i en uvant situation, hvorfor det er endnu vigtigere, at du tilbydes en god service og de rigtige løsninger.

Ved mistanke om en rotter eller andre skader på jeres kloak, så kan I altid kontakte os for, med tv-inspektion, at klarlægge hvilket omfang der er tale om.

Vi står for kontakten med forsikringsselskabet, efter skaden er anmeldt, hvilket vi har stor erfaring i - I vil med andre ord være i gode hænder hos os.

Vi løser også mange vandskader både inde og ude, hvor vi med vores faste samarbejdspartnere inde for andre faggrupper, kan udfører totalentreprisen af eksempelvis en vandskade i et gulv indendørs.

Kontakt os allerede i dag for mere viden om forsikringsskader

​Få professionel kloak hjælp fra Aut. Kloakmester Jakob Spliid ved at kontakte os i dag på vores telefon: 26 36 65 08 eller ved at skrive til vores mail: kontakt@js-kloakmester.dk

Vi er en miljø - og kvalitetsbevidst kloakmestervirksomhed, som udfører alt inden for kloak - og entreprenørarbejde.
​ 

Vores vision er glade og tilfredse kunder!

Ring eller skriv til Autoriseret Kloakmester - Jakob Spliid for yderligere information

Hos Autoriseret Kloakmester - Jakob Spliid har vi altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om vores ydelser, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. 

Du er velkommen til ringe eller skrive til os. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv til os med din henvendelse

Udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt