Højvandslukke monteres for at forhindre tilbageløb af kloakvand​

​Er du bekymret for vand i kælderen, når de kraftige regnskyl rammer Danmark? Så har vi hos Aut. Kloakmester Jakob Spliid den rette løsning. Vi tilbyder montering af højvandslukke, som har til formål at forhindre kloakvandet i at løbe tilbage i kloakken og op gennem dit toilet eller afløb ved kraftige regnskyl.

Vi kører ud til kunder, private såvel som erhverv, på hele Vestsjælland, så kunne du tænke dig at få monteret et højvandslukke til kloak i Sorø, Slagelse, Ringsted eller omegn, skal du endelig tage fat i os.


Hvad er fordelene ved en højvandslukke?

Der er en række fordele forbundet med at få monteret en højvandslukke, herunder bl.a., at du slipper for at få kloakvand op gennem dit toilet eller afløb i forbindelse med kraftige regnskyl, og at man hos nogle forsikringsselskaber kan få rabat på husforsikringen, når der er blevet monteret en højvandslukke.

Hvad er alternativerne?

Der findes flere alternativer til en højvandslukke, herunder et tilbageløbsstop eller en pumpebrønd. ​Hvilken løsning, der vil være den bedste i forhold til dit hus, afhænger både af kloaksystemet og selve husets beliggenhed. I langt de fleste tilfælde er et højvandslukke dog en rigtig god og billig løsning, men vi står naturligvis klar med vores kyndige rådgivning, så du kan få den rette løsning til den bedste pris.

Kontakt os og hør mere om højvandslukke og tilbageløbsstop

Kunne du tænke dig at høre mere om en højvandslukke, eller alternativerne hertil, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud? Så kontakt os allerede i dag enten på telefon 26 36 65 08 eller e-mail kontakt@js-kloakmester.dk.

​​

Vi er en miljø - og kvalitetsbevidst kloakmestervirksomhed, som udfører alt inden for kloak - og entreprenørarbejde.
​ 

Vores vision er glade og tilfredse kunder!

Ring eller skriv til Autoriseret Kloakmester - Jakob Spliid for yderligere information

Hos Autoriseret Kloakmester - Jakob Spliid har vi altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om vores ydelser, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. 

Du er velkommen til ringe eller skrive til os. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv til os med din henvendelse

Udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt