Kloakarbejde til privat- og erhvervskunder​

Typiske opgaver inde for kloakering vil eksempelvis være, at tilslutte sommerhuse og landhuse til offentlig ny kloak, eller i landdistrikterne uden offentlig kloak, at etablere minirenseanlæg eller nedsivningsanlæg.

Normalt vil man i den forbindelse få et påbud fra kommunen om hvilke tiltag der skal laves. Får I et påbud er vi altid behjælpelige med at finde den rigtige løsning til jeres hus og giver meget gerne et uforpligtende tilbud.

I disse tider ser vi kraftigere regnskyl end tidligere og der er derfor også oftere problemer med vand i kældre mv. Står I over for et problem med tilbageløb i kældre, så kan vi finde den rigtige løsning og finde det rigtige højtvandslukke, så I trygt kan forlade huset uden at bekymrer jer om oversvømmede kældre.​

Kontakt os allerede i dag for mere viden om kloakarbejde

​Få professionel kloak hjælp fra Aut. Kloakmester Jakob Spliid ved at kontakte os i dag på vores telefon: 26 36 65 08 eller ved at skrive til vores mail: kontakt@js-kloakmester.dk

​Kloakseparering

Vi er en miljø - og kvalitetsbevidst kloakmestervirksomhed, som udfører alt inden for kloak - og entreprenørarbejde.
​ 

Vores vision er glade og tilfredse kunder!

Ring eller skriv til Autoriseret Kloakmester - Jakob Spliid for yderligere information

Hos Autoriseret Kloakmester - Jakob Spliid har vi altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om vores ydelser, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. 

Du er velkommen til ringe eller skrive til os. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv til os med din henvendelse

Udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt