Minirenseanlæg med bundfældningstank etableres​

Hvis du skal forbedre rensningen af dit spildevand, så findes der en række forskellige muligheder. En af dem er at få etableret et minirenseanlæg, som kan være den helt rette løsning for dig, hvis du skal bortlede dit husspildevand, og du samtidig bor uden for et kloakeret område.

Hos Aut. Kloakmester Jakob Spliid kan vi tilbyde etablering og opbygning af et minirenseanlæg hos kunder i blandt andet Sorø, Ringsted, Slagelse og på resten af Vestsjælland.

Sådan fungerer renseanlægget

Et minirenseanlæg er som regel udformet med en indbygget bundfældningstank. Der er tale om et kemisk/biologisk rensende anlæg, som spildevandet fra huset skal passere, før det bliver udledt.

Selve bundfældningstanken har til formål at sikre tilbageholdelsen af flydestoffer og bundfældigt stof, før det kan blive ledt ud til sivestrengene. På den måde undgås det, at nedsivningen bliver forhindret eller hæmmet.

​​

​Hvis du bor i nogle af de områder, hvor der ikke er eller planlægges kloakering, kan din kommune give dig et påbud, hvori de kan forlange en forbedret rensning af dit spildevand. 

Et minirensningsanlæg renser spildevandet for din husstand og fungerer derfor ligesom de helt store renseanlæg omkring byerne. Renseanlægget renser spildevandet biologisk og dermed fjerner miljøskadelige stoffer i vandet

Hvad koster et minirenseanlæg?

Kunne du tænke dig en pris på etablering af et minirenseanlæg, er du meget velkommen til at tage kontakt til os. Vores priser afhænger af en række forskellige faktorer, og derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på lige netop din specifikke opgave.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 26 36 65 08, men du er også velkommen til at skrive til vores e-mail kontakt@js-kloakmester.dk, hvis du foretrækker det. Så kan du forvente at høre tilbage fra os med et uforpligtende tilbud eller en besvarelse på din henvendelse inden for ganske kort tid.

Vi hører også gerne fra dig, hvis du kunne tænke dig at høre mere om de andre godkendte muligheder, der er i forbindelse med rensning af spildevand.

​​

Vi er en miljø - og kvalitetsbevidst kloakmestervirksomhed, som udfører alt inden for kloak - og entreprenørarbejde.
​ 

Vores vision er glade og tilfredse kunder!

Ring eller skriv til Autoriseret Kloakmester - Jakob Spliid for yderligere information

Hos Autoriseret Kloakmester - Jakob Spliid har vi altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om vores ydelser, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. 

Du er velkommen til ringe eller skrive til os. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv til os med din henvendelse

Udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt