​Montering af rottespærre i kloakken

Har du problemer med rotter på din grund? Så lad os hos Aut. Kloakmester Jakob Spliid hjælpe dig af med problemet. 

Vi tilbyder professionel montering af rottespærre i kloakken til attraktive priser for private boligejere og virksomheder på hele Vestsjælland, herunder blandt andet i områderne omkring Slagelse, Ringsted og Sorø.

Derfor er rottesikring en god investering

En rottespærre er en af de bedste løsninger til forebyggelse af rotter i kloak og rør. Den bliver monteret i brønden i kloakledningen, og den består af to klapper, som kun kan åbnes én vej. Det betyder, at vandet kan komme ud, men at rotterne ikke kan komme ind.

I Danmark har vi rigtig mange rotter, som befærder sig i kloaksystemerne. Det kan dog medføre rigtig store skader på kloakken, og det kan på sigt komme til at koste mange penge, hvis kloakken skal renoveres på grund af rotter.

Vi kører ud til kunder, private såvel som erhverv, på hele Vestsjælland, så kunne du tænke dig at få monteret et højvandslukke til kloak i Sorø, Slagelse, Ringsted eller omegn, skal du endelig tage fat i os.

Hvilken løsning der vil være den bedste i forhold til dit hus afhænger både af kloaksystemet og selve husets beliggenhed. I langt de fleste tilfælde er et højvandslukke dog en rigtig god løsning, men vi står naturligvis klar med vores kyndige rådgivning, så du kan få den rette løsning til den bedste pris.

Kontakt os og få en pris på montering af rottespærre

Har du nogle spørgsmål omkring rottebekæmpelse, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vores arbejde med montering af en rottespærre foregår? Eller har du en specifik opgave, og kunne du i den forbindelse tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på montering af rottespærre? Så hører vi meget gerne fra dig.

Du skal bare ringe til os på telefon 26 36 65 08, eller du kan skrive til vores e-mail kontakt@js-kloakmester.dk. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

​​

Vi er en miljø - og kvalitetsbevidst kloakmestervirksomhed, som udfører alt inden for kloak - og entreprenørarbejde.
​ 

Vores vision er glade og tilfredse kunder!

Ring eller skriv til Autoriseret Kloakmester - Jakob Spliid for yderligere information

Hos Autoriseret Kloakmester - Jakob Spliid har vi altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om vores ydelser, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. 

Du er velkommen til ringe eller skrive til os. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv til os med din henvendelse

Udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt