Tilslutning til offentlig kloak for private og erhverv​

Skal din bolig tilsluttes til den offentlige kloak? Så er du kommet til det helt rette firma.

Hos Aut. Kloakmester Jakob Spliid har vi mange års erfaring med at sikre private og erhverv tilslutning til offentlig kloak i blandt andet Sorø, Slagelse, Ringsted og på hele det øvrige Vestsjælland. Skal vi også hjælpe dig!

Påbud om tilslutning til offentlig kloak?

Mange steder, i landområderne på Vestsjælland, kommer kommunerne med offentlige kloakledninger, som I som grundejere pålægges at tilslutte. Dette er i de fleste tilfælde for at forbedre vandmiljøet i de recipienter som der i dag udledes til fra de eksisterende septiktanke.

Kontakt os og få en pris på tilslutning til offentlig kloak

Du er meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål omkring tilslutning til eksisterende kloak, eller hvis du ønsker at høre mere om vores arbejde i forbindelse med tilslutningen. Kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på en specifik opgave, hvad enten det er i privat eller erhvervsmæssig regi, hører vi også meget gerne fra dig.

Du kan enten ringe til os på telefon 26 36 65 08, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail kontakt@js-kloakmester.dk. Så sørger vi for at vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

​​

Vi er en miljø - og kvalitetsbevidst kloakmestervirksomhed, som udfører alt inden for kloak - og entreprenørarbejde.
​ 

Vores vision er glade og tilfredse kunder!

Ring eller skriv til Autoriseret Kloakmester - Jakob Spliid for yderligere information

Hos Autoriseret Kloakmester - Jakob Spliid har vi altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om vores ydelser, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. 

Du er velkommen til ringe eller skrive til os. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv til os med din henvendelse

Udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt