TV-inspektion af din kloak udføres

Hos Aut. Kloakmester Jakob Spliid kan vi tilbyde dig en grundig TV-inspektion af din kloak. Vi kører blandt andet ud til private såvel som erhvervskunder i Ringsted, Slagelse, Sorø og omegn samt på resten af Vestsjælland.

Ved at få foretaget en grundig TV-inspektion af kloakken kan du få klarhed over kloakkens tilstand, og vi kan derved finde den optimale løsning på et eventuelt problem. Derudover kan vi med kloak-TV også forudse kommende reparationer, inden de bliver alvorlige.

Undgå skader i kloakken forårsaget af rotter

Rotter er den største årsag til skader i kloakkerne. Vi har set mange kedelige eksempler på, at rotter er kommet fra utætte kloakker ind under huset, og herfra har de gnavet hul på vandrør og andre rør. Det vil derfor altid være en god investering at få foretaget en TV-inspektion for at sikre, at din kloak er i en stand, som kan modstå et eventuelt besøg af rotter.

I den forbindelse kan vi også tilbyde montering af en rottespærre til en attraktiv pris, så du kan undgå, at rotterne kommer ind i dit kloaksystem.

​​

Kontakt os i dag og hør mere om TV-inspektion eller indhent et tilbud

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om TV-inspektion, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi tilbyder fordelagtige priser på al vores kloakarbejde, og vi udarbejder også gerne et godt tilbud på den rette løsning.

Kontakt os allerede i dag og få professionel kloakhjælp. Ring på telefon 26 36 65 08, skriv til vores e-mail kontakt@js-kloakmester.dk eller udfyld vores kontaktformular nederst her på denne side. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

​​

Vi er en miljø - og kvalitetsbevidst kloakmestervirksomhed, som udfører alt inden for kloak - og entreprenørarbejde.
​ 

Vores vision er glade og tilfredse kunder!

Ring eller skriv til Autoriseret Kloakmester - Jakob Spliid for yderligere information

Hos Autoriseret Kloakmester - Jakob Spliid har vi altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om vores ydelser, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. 

Du er velkommen til ringe eller skrive til os. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv til os med din henvendelse

Udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt